Op zoek naar cilindersloten?

 
 
cilindersloten
Cilindersloten Postma.
Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt of vervangen op locatie uw slot. Binnenmaat en buitenmaat. Cilinderslot correct opmeten. Wanneer u bij ons een cilinderslot bestelt geeft u de correcte maten van de cilinder door.
Cilinderslot kopen? Nu 25% internet korting op cilindersloten.
Bent u op zoek naar een cilinderslot? Wij hebben diverse cilindersloten in ons assortiment. In onze eigen werkplaats maken wij gelijksluitende cilinders. Dit wel zeggen dat er meerdere cilinders op dezelfde sleutel gemaakt kunnen worden. Heeft u één cilinderslot nodig? Kies in onderstaand overzicht uw gewenste kwaliteit cilinder. Hoe werkt het? Cilinderslot Pfaffenhain ICSA halve cilinder Normale prijs: 1185.,
Cilindersloten kopen Bouwmaat.
Home / Hang en sluitwerk / Hang en sluitwerk deur / Deursloten / Cilindersloten. Bouwmaat, dáár kan je op bouwen. We helpen je graag. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Of chat live met echte medewerkers op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur.
Cilindersloten BAUHAUS.
Op verlanglijstje Naar verlanglijstje. Universeel cilinderslot Type 142/9. Profielcilinder PC, Aantal sleutels: 3. Vergelijken Naar vergelijk. Op verlanglijstje Naar verlanglijstje. Profielcilinder 1 x vernikkeld 61 mm. Profielcilinder PC, Aantal sleutels: 3. Vergelijken Naar vergelijk. Op verlanglijstje Naar verlanglijstje. Universeel cilinderslot Type 116/9.
SKG goedgekeurd cilinderslot Kopen: gratis verzending.
Deze afstand kan variëren van 30 tot 70cm. Aan de andere kant, de zogenaamde blinde zijde, is het slot altijd 10mm. Cilinderslot met SKG keurmerk kopen. Indien de keuze voor een cilinderslot met SKG keurmerk wordt gemaakt, dan raden wij aan om met het veiligheidsniveau rekening te houden.
U zoekt cilindersloten? MARBA Beveiliging.
Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. De meeste cilindersloten leveren we uit voorraad. Wij kunnen dus snel leveren en monteren. Wilt u met maar één sleutel de voordeur, achterdeur, garage draai en of kanteldeur en de brievenbus openmaken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Cilindersloten zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. Verder onderscheiden we de volgende veiligheidsniveaus: Standaard, SKG en SKG. De SKG cilinders die door MARBA Beveiliging wordt gebruikt zijn voorzien van een technisch patent en een certificaat. Tevens is deze cilinder uitgerust met een nood en gevarenfunctie. Deze veiligheidscilinder is tweezijdig te bedienen, ook wanneer de sleutel in de andere zijde van de cilinder zit. De kans dat u zichzelf buitensluit en niet meer naar binnen kan wordt hierdoor aanzienlijk kleiner. MARBA Beveiliging biedt de volgende varianten aan: standaard, SKG en SKG. De gecertificeerde profielcilinder met SKG keurmerk. Deze cilinder is voorzien van de volgende beschermingsfuncties.:
GAMMA Cilinderslot kopen? Knopcilinder profielcilinder.
Veiligheidsproducten voorzien van kerntrekbeveiliging, ook wel anti-kerntrek genoemd, hebben een extra veiligheidsaspect waardoor deze bestand zijn tegen de inbraakmethode kerntrekken. Kerntrekken is momenteel een veel gebruikte inbraakmethode. In nieuwbouwwoningen is de kerntrekbeveiliging inmiddels vereist en ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen stelt dit verplicht voor bestaande woningen. Je kunt je woning beschermen tegen kerntrekken door het toepassen van veiligheidsbeslag of veiligheidscilinders met anti-kerntrekvoorziening. Toon 74 resultaten. Nemef profielcilinder messing 30/30 mm gelijksluitend 2 stuks. Materiaal: Metaallegering Soort materiaal: Messing Afwerking: Gepolijst. Een profielcilinderslot is eigenlijk een cilinderslot zonder de behuizing, dus alleen de cilinder waar je de sleutel insteekt. Zoek je een sterk profielcilinderslot om je deuren. Een profielcilinderslot is eigenlijk een cilinderslot zonder de behuizing, dus alleen de cilinder. Aanbieding alleen nog dit weekend geldig. Er is iets mis gegaan. NEMEF veiligheidscilinder NF2 30/30 mm SKG 2-sterren. Materiaal: Metaallegering Soort materiaal: Messing Afwerking: Vernikkeld. Wil jij de bestverkochte veiligheidscilinder van Nederland hebben? Ga dan voor de Nemef veiligheidscilinder SKG 111/9 nikkel. De cilinder is voorzien van het keurmerk van SKG. Wil jij de bestverkochte veiligheidscilinder van Nederland hebben? Ga dan voor de Nemef veilighei. Er is iets mis gegaan. GAMMA profielcilinder nikkel 30/30 mm.
Cilinderslot 1 tot 8 stuks met 2 sleutels ZADI.
4 cilinders met 2 sleutels. 5 cilinders met 2 sleutels. 6 cilinders met 2 sleutels. 7 cilinders met 2 sleutels. 8 cilinders met 2 sleutels. 1 sleutel blanco. Levertijd 5 9 dagen 2 Stuks op voorraad. 0 / 5 0 beoordelingen.

Contacteer ons